BENOR Poederblusser kopen?

Posted by | januari 31, 2017 | Geen categorie | No Comments

Speciaal voor onze Belgische klanten hebben we een nieuw assortiment poederblussers toegevoegd aan onze partnerwebshop: Brandblusser XL. Meer weten of onze nieuwe lijn BENOR poederblusser ook geschikt is voor u? Of wilt u meer informatie over BENOR poederblussers? Bekijk dan snel de volgende pagina!

Jazeker! Ook aan onze Belgische klanten denkt Brandblusser XL. Met de invoering van BENOR poederblussers in ons assortiment willen we onze scherpe prijzen ook over de landgrens trekken. Niet alleen voor Nederlanders willen we dat brandbeveiliging extreem duur is, ook in Belgiƫ mogen de prijzen niet de pan uit rijzen. Speciaal daarom bieden wij goedgekeurde BENOR poederblussers aan in alle denkbare maten. O.a.:

Net als in Nederland worden de BENOR brandblussers voorzien van keuringstickers, een stevige roestvrij stalen ophangbeugel en zwarte voetring. De keuringstickers omschrijven dat de brandblussers is gekeurd op alle Nederlandse keuringspunten. Deze zijn vaak hetzelfde als de Belgische. BENOR is voor de Belgen bekend, maar wat betekend het nu precies? Veel Nederlanders zullen dit zich afvragen! BENOR staat voor BElgische NORm. De BENOR is een keurmerk die alleen in Belgiƫ afgegeven mag worden als de brandblussers erkend zijn.

Goedgekeurde BENOR poederblusser online bestellen?

Bestel direct een online goedgekeurde BENOR poederblusser via onze partner: Brandblusser XL!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.